DOO “TERMOINŽENjERING” je raznovrsna grupa integrisanih sektora za pružanje inženjerskih i usluga u naftnom sektoru, koja nudi proizvode i usluge u oblasti nafte i gasa, razvoda vode, petrohemijskoj i drugim povezanim granama industrije.
Kompanija je osnovana 1994. godine i od formiranje teži stalnom unapređenju i poboljšanju rasta poslovanja primenom najnovijih tehnoloških unapređenja u inženjerskim projektima. Vizija i ciljevi su pozicionirali DOO “Termoinženjering” kao pouzdanu i efikasnu kompaniju.

Mi smo privatna firma sa 11 zaposlenih i 50 spoljnih saradnika iz različitih oblasti ekspertize. Nalazimo se u Pančevu, 20 km od srpske prestonice Beograda, u poslovnoj zgradi ukupne površine od 300m2.

Nastojimo da pružamo svojim klijentima u naftnim kompanija, široki spektar usluga, od tehničke pomoći u inženjeringu, nabavci i izgradnji – EPC projekte, koji uključuju podršku pri rukovanju i održavanju za: a) Projekte nadgradnje– rad sa naftom i gasom nakon proizvodne faze do tačke prodaje i b) Bazične projekte – osnovu poslovanja u oblasti nafte, koja obuhvata istraživanje i proizvodnju nafte i gasa.

Fokusirani smo na ulogu inženjeringa. Sebe smatramo za kompaniju koja ‘misli’ i ‘radi’, jer se bavimo ne samo idejama, već i njihovom realizacijom, radeći sa kompanijama koje nove projekte realizuju u praksi. Svaki deo posla koji obavljamo je utemeljen na realnom inženjeringu i proveren u pogledu izgleda za njegovo izvršenje. Posmatramo “veliku sliku”, misleći strateški i holistički, radeći sa ljudima koji su zainteresovani za razvoj i korporativnu odgovornost. Stvaramo vrednost sa našim partnerima izgradnjom uzajamnih čvrstih veza između ideja i realizacije – između teorije i prakse. Na taj način, dolazimo do cilja pomerajući granice kvaliteta i efikasnosti.

Kompanija pruža stratešku podršku aktivnostima, uključujući projektovanje, nabavku, informacione tehnologije i sistem upravljanja kvalitetom. Projekti su snažno podržani u oblasti inženjeringa pri izgradnji i tehničke pomoći.
Poslovni prostor je opremljen visoko sofisticiranom inženjerskom opremom sa otvorenim projektnim biroom. Radno okruženje daje podršku za najbolje rezultate sa snažnim fokusom na efikasnost.

MISIJA I VIZIJA

Izjava o misiji:

Naša misija je da pruži kompletna inženjerska rešenja i visok kvalitet usluga u oblastima kompetencije preduzeća sa vrhunskom tehnologijom koja se primenjuje u industriji nafte i gasa. Našim dostignućima doprinosimo svetu bez granica u kome se rešavaju kompleksni problemi kritičnog razvoja i inženjerski izazovi. Kompanija nastavlja da napreduje i postaje vodeća firma za inženjering i izgradnju, dok obezbeđuje projekte koji konzistentno ispunjavaju međunarodne standarde i zahteve klijenata.

DOO “TERMOINŽENjERING” u poslovnim aktivnostima obezbeđuje apsolutno zadovoljstvo klijenata, pružajući visok kvalitet, isplative i pouzdane usluge, koje se realizuju sa visokom posvećenošću ka bezbedosti i održivom poštovanju životne sredine.

Izjava o viziji:

Postizanje visokog kvaliteta kroz kontinuirani napredak u svim aktivnostima i sektorima u našoj kompaniji.
Razvijanje efikasnog upravljanja koje naglašava produktivnost, stalni razvoj organizacije i unapređenje radne etike svih zaposlenih.

Iz godine u godinu, DOO “TERMOINŽENjERING” i njegovi zaposleni će nastojati da obezbede cenjenim klijentima, isplativa i pouzdana rešenja u implementaciji projekata, sa ciljem pozicioniranja među vodeće inženjerske kompanije u industriji nafte i gasa.

Politika zaštite zdravlja, bezbednosti i životne sredine

Politika DOO “TERMOINŽENjERING”-a na zaštiti zdravlja, bezbednosti i životne sredine obuhvata:• Zaštitu životne sredine;
• Zaštitu osoblja;
• Zaštitu imovine.


DOO “TERMOINŽENjERING” je ponosan što u performanse sistema zaštite klijenti i društvo imaju poverenje, jer se njima dostižu sledeći ciljevi:
• Postavljanje ciljeva za unapređenje, mere i izveštaji o performansama
• Promovisanje najbolje prakse u našim uslugama
• Promovisanje kulture u kojoj svi zaposleni dele ovu posvećenost
• Postavljanje sistema zaštite u isti nivo sa drugim kritičnim poslovnim aktivnostima
• Obezbeđenje da su podizvođači posvećeni politici zaštite.