D.O.O. Termoinženjering Pančevo je preduzeće za pružanje usluga ispitivanja i kontrolisanja u oblasti proizvodnje i prerade nafte i gasa, procesnoj, petrohemijskoj, prehrambenoj, farmaceutskoj i drugim povezanim granama industrije. 

 

U poslovnim aktivnostima trudimo se da obezbedimo apsolutno zadovoljstvo klijenata, pružajući visok kvalitet, isplative i pouzdane usluge. Posvećeni smo bezbedosti i odrzivom poštovanju životne sredine uz striktno poštovanje dogovorenih rokova, relevantnih tehničkih propisa i standarda.

 

Naši stručnjaci poseduju lične licence  izdate od strane Inženjerske komore Srbije u oblasti procesne, gasne tehnike, termotehnike i termoenergetike, internacionalno iskustvo i svetski priznate sertifikate EWE i IWI u oblasti zavarivanja.

 

Kompanija pruža stratešku podršku aktivnostima, uključujući projektovanje, nabavku, informacione tehnologije i sistem upravljanja kvalitetom. Projekti su snažno podržani u oblasti inženjeringa pri izgradnji i tehničke pomoći.
Poslovni prostor je opremljen visoko sofisticiranom inženjerskom opremom sa otvorenim projektnim biroom. Radno okruženje daje podršku za najbolje rezultate sa snažnim fokusom na efikasnost.

MISIJA I VIZIJA

Izjava o misiji:

Naša misija je da pruži kompletna inženjerska rešenja i visok kvalitet usluga u oblastima kompetencije preduzeća sa vrhunskom tehnologijom koja se primenjuje u industriji nafte i gasa. Našim dostignućima doprinosimo svetu bez granica u kome se rešavaju kompleksni problemi kritičnog razvoja i inženjerski izazovi. Kompanija nastavlja da napreduje i postaje vodeća firma za inženjering i izgradnju, dok obezbeđuje projekte koji konzistentno ispunjavaju međunarodne standarde i zahteve klijenata.

DOO “TERMOINŽENjERING” u poslovnim aktivnostima obezbeđuje apsolutno zadovoljstvo klijenata, pružajući visok kvalitet, isplative i pouzdane usluge, koje se realizuju sa visokom posvećenošću ka bezbedosti i održivom poštovanju životne sredine.

Izjava o viziji:

Postizanje visokog kvaliteta kroz kontinuirani napredak u svim aktivnostima i sektorima u našoj kompaniji.
Razvijanje efikasnog upravljanja koje naglašava produktivnost, stalni razvoj organizacije i unapređenje radne etike svih zaposlenih.

Iz godine u godinu, DOO “TERMOINŽENjERING” i njegovi zaposleni će nastojati da obezbede cenjenim klijentima, isplativa i pouzdana rešenja u implementaciji projekata, sa ciljem pozicioniranja među vodeće inženjerske kompanije u industriji nafte i gasa.

Politika zaštite zdravlja, bezbednosti i životne sredine

Politika DOO “TERMOINŽENjERING”-a na zaštiti zdravlja, bezbednosti i životne sredine obuhvata:• Zaštitu životne sredine;
• Zaštitu osoblja;
• Zaštitu imovine.


DOO “TERMOINŽENjERING” je ponosan što u performanse sistema zaštite klijenti i društvo imaju poverenje, jer se njima dostižu sledeći ciljevi:
• Postavljanje ciljeva za unapređenje, mere i izveštaji o performansama
• Promovisanje najbolje prakse u našim uslugama
• Promovisanje kulture u kojoj svi zaposleni dele ovu posvećenost
• Postavljanje sistema zaštite u isti nivo sa drugim kritičnim poslovnim aktivnostima
• Obezbeđenje da su podizvođači posvećeni politici zaštite.